Het IIe kandidaatsbestuur

v.l.n.r. Robin Pelle, Inge Rothuis, Donna Schweizer, Sacha Reijers, Jip Manshande, Nial van der Steeg en Mertcan Yildirim

Robin Pelle

Heey hoi, ik ben Robin Pelle, 20 jaar en tweedejaars MLS’er. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje uit de omgeving van Gorinchem, maar ik heb sinds een tijdje een prachtige kamer weten te bemachtigen op het IBB. Eén en al gezelligheid dus. Hier ben ik ook vaak te vinden als ik een avondje niks te doen heb. Naast mijn studie ben ik vaak bezig met werk, vrienden en al het leuks wat U.L.S.V. Amino te bieden heeft. Zo ben ik vorig jaar begonnen met de gezelligheid van de TipCie, wat zich uitgebreid heeft tot meerdere commissies en werkgroepen. Het is dan ook niet heel erg gek dat je mijn dag weer goed kan maken met een speciaalbiertje. Ik kan ook een heel betoog houden wat mij ertoe zet om een bepaald speciaalbiertje wel of niet te kopen, maarja dat moet je dan maar een keer vragen. Mijn zwakste punt op dit moment is waarschijnlijk wel sporten. Ik roep al anderhalf jaar dat ik echt weer ga beginnen met hardlopen, maar verder dan een idee is het nog niet gekomen.

Mijn doel als (hopelijk!) toekomstige voorzitter is het voortzetten van alles wat Amino bereikt heeft en om samen met iedereen een super leuke tijd neer te zetten binnen Amino!

 

Jip Manshande

Hoi hoi, ik ben Jip Manshande, 21 jaar en zit nu in mijn derde jaar van MLS. Ik kom uit Hilversum, maar woon nu al een tijdje in een (redelijk kleine, maar knusse) kamer in Utrecht. In mijn vrije tijd doe ik niet aan sport, daar ben ik veel te lui voor, maar ik doe wel graag veel dingen met vrienden. Verder besteed ik ook overdreven veel werk aan Amino commissies. Zo zit ik dit jaar in de EnerCie en de AlmanakCommissie en help ik soms ook nog een klein beetje mee aan de website. Je kunt mij blij maken met patat op brood, goede (maar ook slechte) woordgrappen en smeerkaas. Verder ben ik niet zo sterk in het hebben van normale eetgewoontes, series die ik kijk bijhouden (het internet is een permanent mijnenveld geworden) en dingen onthouden (behalve in mijn secretarisfunctie natuurlijk).

Ik vind het super vet om te zien hoeveel Amino al wel niet heeft kunnen bereiken in haar korte levensduur en kan niet wachten tot ik daar een steentje aan bij kan dragen als (hopelijk!) toekomstig secretaris!

 

Mertcan Yildirim

Hee iedereen! Ik ben Mertcan Yildirim, 21 jaar oud en tweedejaars MLS’er. Ik kom uit Amersfoort, maar woon tegenwoordig in het bruisende Utrecht. Als je zin hebt om een gesprek te voeren over welk eiwit het leukst is, welke kantine de lekkerste broodjes heeft of om gewoon lekker te klagen over dingen, dan ben ik je gesprekspartner! Naast studeren kijk ik Netflix, luister ik muziek en houd ik er ook van om een glaasje te drinken, natuurlijk met mate(n) ;). Mijn doelen als (hopelijk!) toekomstig penningmeester zijn om alles op alles te zetten om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van onze jonge en mooie vereniging U.L.S.V. Amino.

 

Inge Rothuis

Hey iedereen, ik ben Inge Rothuis, 19 jaar, nu eerstejaars MLS’er en (geforceerde) foto’s zijn duidelijk mijn ding niet. Ik kom uit Maarssen(broek), waar doorgaans niet zo veel te beleven is. Gelukkig is het mooie Utrecht lekker dichtbij, dus kan ik me daar altijd wel vermaken. Ik ben dol op muziek en heb eigenlijk ook bijna altijd wel mijn koptelefoon op als je me eens op de uni spot. Dat is overigens vaak nog een lastige klus, omdat de meeste mensen me gemakkelijk over het hoofd zullen zien. Ik ben (vrijwel) altijd vrolijk en altijd in voor een praatje (tenzij het nog erg vroeg is, dan ben ik vaak nog niet echt wakker). Sporten vind ik erg leuk (ik ben extreem fanatiek), maar ik kan ook erg genieten van een avondje bankhangen en films kijken.

Ik hoop dat ik aankomend jaar, samen met deze zes geweldige mensen, Amino nog iets mooier kan maken dan het nu al is als (hopelijk!) toekomstig vicevoorzitter en commissaris externe betrekkingen!

 

Sacha Reijers

Hoi allemaal, ik ben Sacha Reijers, 20 jaar en nu alweer tweedejaars MLS’er. Ik ben geboren en getogen in ons prachtige Utrecht, waar ik nu nog steeds lekker thuis woon. Naast mijn studie zal je me vaak kunnen vinden op de tennisbaan of ergens dansend in de stad met een biertje in m’n hand. Daarnaast besteed ik ook veel tijd aan mijn vrienden, Netflix en natuurlijk onze prachtige nieuwe vereniging Amino. Op dit moment ben ik actief in twee commissies, TipCie en DiffuCie, waar ik tot nu toe al enkele geweldige activiteiten georganiseerd heb. Dingen waar ik verder van hou zijn goede gesprekken, speciaalbiertjes, lekker weer en muziek. Stilstaan zal je mij in ieder geval niet vaak zien doen.

Ik ben enorm enthousiast en heb super veel zin om volgend jaar (hopelijk!) mijn functie als commissaris connecties en vicesecretaris te vervullen. Ik hoop dat ik tijdens het komende jaar nog veel meer kan bijdragen aan het opbloeien van deze geweldige vereniging.

 

Nial van der Steeg

Hey allemaal, ik ben Nial van der Steeg 18 jaar en nu 1e jaars MLS student en kom uit de metropool IJsselstein. Naast studeren, werken en andere ‘studiegerelateerde’ activiteiten sport ik sporadisch door een rondje ‘hard’ te lopen. Verder ben ik enthousiast over plantjes, diertjes en het eten/drinken daarvan. Mn levensmotto is niet voor niets: liefde voor diertjes en liefde voor biertjes. Verder hoop ik het komende jaar met heel veel liefde en inzet U.L.S.V Amino vooruit proberen te helpen ;-).

 

Donna Schweizer

Hee! Ik ben Donna Schweizer, 19 jaar en zit nu in mijn eerste jaar MLS. Ik woon in een gezellige studentenflat met heel veel huisgenootjes aan de rand van het pittoreske Overvecht. Afgelopen jaar was ik de secretaris van de PrimeCie. De Nederlandse taal, en dan vooral de spelling daarvan, is totaal niet mijn ding (vraag maar aan Inge). Dus ik denk dat ik er de vereniging een grote  gunst mee bewijs dat ik volgend jaar als commissaris intern het notuleren achter mij kan laten.

Naast studeren besteed ik mijn tijd aan vrienden, netflix, Amino (natuurlijk) en mijn bijbaantje. Ook ben ik erg goed in het zeggen dat ik morgen toch écht eens ga beginnen met sporten.

Ik ben ontzettend trots op hoeveel Amino in zo’n korte tijd allemaal heeft bereikt en kan niet wachten om mij volgend jaar (hopelijk!) in te zetten voor deze fantastische vereniging.