Lidmaatschap

Waarom lid worden van Amino?

Als je de bachelor Molecular Life Sciences (MLS) of een master aan de Graduate School of Life Sciences (GSLS) doet aan de Universiteit Utrecht, kun je lid worden van Amino. Je krijgt daar een heel gezellige Life Sciences community voor terug. Deze community zal het bestuur zo goed mogelijk te bedienen. Dit doet ze door het aanbieden van een goede sfeer tijdens je studietijd, zowel onderwijsgericht als ontspanningsgericht. Uiteraard kan het bestuur dat niet alleen en gelukkig telt Amino dan ook negen commissies en drie werkgroepen die vele leuke en leerzame activiteiten organiseren. Als lid kun je aan alle activiteiten meedoen en zelfs lid worden van deze commissies!

Hoe schrijf ik me in?

Je kan je hier inschrijven via een inschrijvingsformulier. Voor een tientje per jaar kun je jezelf een volwaardig Amino-lid noemen.

Contributie-inning

Als lid van Amino is je enige verplichting het betalen van de jaarlijkse contributie. Elk jaar wordt er €10,- geïnd voor de diensten van de vereniging. Vooralsnog doen wij dit door middel van het mailen van een betaalverzoek, later zullen wij overstappen op automatische incasso.

Zijn jouw gegevens gewijzigd? Geef deze dan zo snel mogelijk door via een mailtje naar secretaris@ulsvamino.nl.

Het financiële jaar begint op 1 september. Iedereen die op deze dag staat ingeschreven als lid of donateur van de vereniging is verplicht de contributie voor het verenigingsjaar te betalen.

Uitschrijven

Dat is heel jammer, maar kan natuurlijk ook. Je kunt je hier schriftelijk uitschrijven. Ons verenigingsjaar begint op 1 september, dus als je geen contributie wilt betalen voor dat verenigingsjaar dien je je vóór 1 september uit te schrijven.