Alumni

Leuk dat je geïnteresseerd bent om kosteloos Alumnus van Amino te worden! Lees hieronder wat dit precies inhoudt en hoe je een Alumnus kunt worden.

De Utrechtse Life Sciences Vereniging Amino is er niet alleen voor huidige MLS, MCLS of andere masterstudenten, maar ook voor afgestudeerden. Na het afronden van een master na de bachelor Molecular Life Sciences aan de Universiteit van Utrecht, kan het namelijk lastig zijn om contact te houden met oud studiegenootjes.

Om dit contact tussen oud-studiegenootjes onder elkaar te bevorderen, is er een Alumni LinkedIn groep opgezet door oud MLS-studenten. Als oud MLS-student kun je daar via deze link lid van worden, zodat je al je vroegere studiegenootjes makkelijk terug kan vinden.

Verder heeft Amino hopelijk ook een belangrijke rol gespeeld tijdens jouw studententijd, en om dit nog een tijdje voort te zetten is het mogelijk om je (kosteloos) als Alumni bij Amino aan te melden door onderstaand formulier in te vullen. Als Alumni van Amino zul je uitgenodigd worden voor speciale Alumni activiteiten, zoals bijvoorbeeld een toekomstige reünie!

Naam en contact


Studie en carrière

De volgende vragen zijn optioneel en dus niet verplicht om in te vullen. De informatie wordt gebruikt voor het overzicht van de MLS-studieadviseur en ons eigen overzicht. Indien de vraag niet van toepassing is, kun je het antwoord leeg laten.


Aanvullend

Alumni leden zijn voor Amino nuttig op vele vlakken, zo kunnen oud studenten de studerende leden goed helpen op het gebied van loopbaanzaken. Wij zouden het erg op prijs stellen als we je mogen vragen voor hulp bij bijvoorbeeld informatieavonden!


Als begunstiger van U.L.S.V. Amino steun je de vereniging met een vast minimumbedrag van 5 euro per jaar. Dit bedrag zal gestoken worden in de vele activiteiten en diensten die Amino aan haar leden aanbied. Hiervoor mag je als begunstiger de speciale begunstigers en reguliere nieuwsbrief ontvangen, en sturen wij je het secretariële en financiële jaarverslag van de vereniging op. Bovenal ben je natuurlijk een grote steun voor Amino en haar leden! Uitschrijven kan te allen tijden, met dezelfde voorwaarden als bij een lidmaatschapuitschrijving.


Als donateur van U.L.S.V. Amino steun je de vereniging met een eenmalige bijdrage van minimaal 1 euro. Dit bedrag zal gestoken worden in de vele activiteiten en diensten die Amino aan haar leden aanbied en de steun aan Amino en haar leden wordt dan ook ontzettend gewaardeerd!