Inschrijven U.L.S.V. Amino

Met het invullen van het onderstaande formulier wordt je aangemeld als lid van de Utrechtse Life Sciences Vereniging Amino (U.L.S.V. Amino). Hierbij accepteer je automatisch de voorwaarden zoals aangegeven in onze Statuten, Huishoudelijk Reglement, privacyverklaring, aansprakelijkheidsverklaring en op onze website.

Het lidmaatschap bedraagt €10,- per jaar.

** Met deze optie word je gratis ingeschreven als lid bij de Netherlands Society for Biochemistry and Molecular Biology (NVBMB). Dit betekent dat je activiteiten van deze organisatie mag bijwonen, relevant nieuws en onderzoek via de mail kan ontvangen, en het Life Science & Chemie vakblad “C2W” om de week ontvangt.
Het eerste jaar kost je niks, na dat jaar kost het €5,- per jaar als je ook lid bent van de Koninklijke Nederlandse Chemie Vereniging (KNCV), of €15,- per jaar als je dat niet bent. Uitschrijven is te allen tijde mogelijk.

*** Met deze optie word je ingeschreven als lid bij de Nederlands Instituut voor BIologie (NIBI). Dit houdt in dat je krantjes krijgt met actueel nieuws over biologie en life sciences en uitgenodigd wordt bij activiteiten. Omdat het NIBI op hun inschrijfforumlieren een handtekening wil hebben zal deze later ondertekend moeten worden, maar door hier aan te geven dat je lid wilt worden kunnen wij vast de gegevens voor je invullen.