Uitschrijven

Met het invullen van het onderstaande formulier wordt je uitgeschreven als lid van de Utrechtse Life Sciences Vereniging Amino (U.L.S.V. Amino). In het geval dat je jezelf wilt uitschrijven als begunstiger van Amino, kun je simpelweg een mailtje sturen naar secretaris@ulsvamio.nl met je naam en achternaam vermeld.

Het nieuwe verenigingsjaar begint op 1 september, dus uitschrijven kan alleen vóór 1 september, anders blijf je de contributie schuldig voor het nieuwe verenigingsjaar. Bij uitschrijving tijdens het verenigingsjaar (collegejaar), blijf je het jaar waarvoor je hebt betaald nog meetellen als lid tot de start van het nieuwe verenigingsjaar.Als begunstiger van U.L.S.V. Amino steun je de vereniging met een vast minimumbedrag van 5 euro per jaar. Dit bedrag zal gestoken worden in de vele activiteiten en diensten die Amino aan haar leden aanbied. Hiervoor mag je als begunstiger de speciale begunstigers en reguliere nieuwsbrief ontvangen, en sturen wij je het secretariële en financiële jaarverslag van de vereniging op. Bovenal ben je natuurlijk een grote steun voor Amino en haar leden! Uitschrijven kan te allen tijden, met dezelfde voorwaarden als bij een lidmaatschapuitschrijving.


Als donateur van U.L.S.V. Amino steun je de vereniging met een eenmalige bijdrage van minimaal 1 euro. Dit bedrag zal gestoken worden in de vele activiteiten en diensten die Amino aan haar leden aanbied en de steun aan Amino en haar leden wordt dan ook ontzettend gewaardeerd!