Begunstiger worden

Bedankt voor uw interesse om begunstiger te worden van de Utrechtse Life Sciences Vereniging Amino! Als begunstiger van U.L.S.V. Amino steunt u de vereniging met een vast bedrag per jaar. Hier kan natuurlijk elk jaar van uitgeschreven worden, met dezelfde voorwaarden als het reguliere lidmaatschap.

Amino zet zich in voor MLS en Life Science georiënteerde studenten aan de Universiteit van Utrecht. Voor deze studenten probeert Amino de studietijd zo soepel en leuk mogelijk te laten verlopen, onder andere door onderwijsondersteuning en -verbreding aan te bieden en door het organiseren van vele gezelligheidsactiviteiten. Het wordt ontzettend gewaardeerd dat u Amino wilt helpen om dit mogelijk te maken, door de vereniging te ondersteunen met een jaarlijkse bijdrage. 

Als begunstiger van U.L.S.V. Amino zult u onder andere onze speciale begunstigers nieuwsbrief ontvangen en kunt u aangeven onze reguliere nieuwsbrief, What’s AmiNew?, te willen ontvangen. Daarnaast sturen wij u als bedankje ook het secretariële en financiële jaarverslag van de vereniging op en bent u welkom op verschillende grote activiteiten, zoals bijvoorbeeld symposia. 

Met het insturen van het onderstaande formulier wordt u aangemeld als begunstiger van de Utrechtse Life Sciences Vereniging Amino (U.L.S.V. Amino). Hierbij accepteert u automatisch de voorwaarden zoals aangegeven in onze Statuten, Huishoudelijk Reglement, privacyverklaring, aansprakelijkheidsverklaring en op onze website (www.ulsvamino.nl). Velden met een * zijn verplicht.Jaarlijks €