Merch Winter 2019

De werkgroep Merchandise komt toch met iets bijzonders, heuse Amino truien en sokken om lekker de trots van Amino uit te stralen. Dus bemachtig hier jouw truien, sokken om je collectie in de kast uit te breiden!

Fanny packs? Ja Fanny packs!

In het festivalseizoen zullen wij komen met Amino fanny packs. Nu hebben wij een speciale actie! Er zal een, op dit moment, exclusieve Amino fanny pack verloot worden onder iedereen die of truien of sokken koopt!

Hoe meer items je koopt, hoe meer “lootjes” je krijgt tijdens de verloting die wij later online bekend gaan maken! (Dus aanwezig bij de SKA, één trui en één paar sokken zijn maar liefst drie lootjes voor de Fanny pack!) Merchandiseleden worden uitgesloten van deelname xoxo

Dus succes!

Contactinformatie
(indien er iets mis is met de bestelling, of wanneer er een grote bestelling gedaan wordt)

Truien

het uiteindelijke design wordt op de aankomende SKA (30 okt) bekend gemaakt!

Voorbeeld van de truien, met alleen een vraagteken

Een trui met uniek ontwerp van het Amino logo, 1 trui kost €19,99.Kies uit XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, bij de keuze van meer truien kun je dat toelichten, geef ook aan “getailleerd” of “unisex”. Zet een “-” neer wanneer je geen truien koopt.

Sokken

Design van de sokken, de sokken zijn bordeaucrood met kleine witte helices erop zoals ook in het aminologo staan, hartstikke gaaf!

Het ontwerp hierboven van de sokken is een conceptversie, de eindversie zal vergelijkbaar zijn met dit ontwerp. De sokken zullen €9,99 per paar gaan kosten.

Omdat we een minimumoplage moeten bereiken, kun je je hierbij aanmelden en heb je een BETAALVERPLICHTING voor als de minimumoplage gehaald is (waar wij vanuit gaan). Als dit zover is, krijgt iedereen een betaalverzoek nagestuurd. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen als de oplage wel/niet gehaald wordt.


Bij de keuze van meer paar kun je dat toelichten. Zet een “-” wanneer je geen sokken koopt.

Betaalverzoek

Indien je meer truien hebt zullen wij contact met je opnemen voor speciaal betaalverzoek, geef in dit geval bij de vraag hieronder “Ja” aan.


*verplicht invullen
Zorg dat je alle invulplekken invult voordat je het formulier inlevert!

Één keer op “Geef mij die merch!” drukken en wachten tot het volgende scherm komt!