Amino maatregelen omtrent Coronavirus

Lieve Aminoleden,

Als het goed is heeft iedereen van jullie een mail vanuit Amino ontvangen betreffende de laatste updates rondom de maatregelen die worden genomen tegen het Coronavirus. Hierna houden we jullie verder van alle veranderingen binnen Amino op de hoogte via de Broadcast en deze website post.

De belangrijkste maatregelen en veranderingen die op het moment vanuit Amino worden genomen zijn als volgt:

  • Alle activiteiten tot en met 1 juni zijn definitief afgelast, wat dus ook betekent dat de Diesmaan in mei helaas niet door zal gaan.
  • Vooralsnog hopen we na 1 juni de normale activiteiten weer op te kunnen pakken, maar houd er rekening mee dat dit nog niet zeker is.
  • De Aminokamer is gesloten, aangezien er alleen nog onderwijs op afstand wordt gegeven en de Universiteit gebouwen gesloten zijn. Hoewel er tot het einde van het collegejaar al het onderwijs online wordt gegeven, kijken we nog aan wat dit betekent voor de opening van de kamer dit jaar.

Verder worden alle ontwikkelingen goed in de gaten gehouden, en op veranderingen vanuit de Universiteit zullen we iedereen op de hoogte stellen van eventuele veranderingen die hieruit kunnen volgen. 

Heb je nog vragen rondom de huidige situatie aan het bestuur of wil je graag met iemand praten over deze situaite, dan kun je natuurlijk altijd mailen naar bestuur@ulsvamino.nl of een van de vertrouwenspersonen bereiken. 

Verder hebben ook alle studenten een update vanuit de Universiteit ontvangen, houd voor verdere updates je studentenmail en blackboard goed in de gaten! 

Bij nieuwe updates vanuit Amino over de vereniging zal deze website post aangepast worden, en zal iedereen hiervan op de hoogte worden gebracht.

Erg veel liefs en succes,

Het IIIe bestuur der U.L.S.V. Amino
Robin, Jip, Mertcan, Inge, Sacha, Nial en Donna