Een gelukkig 2020!

Iedereen nog een erg gelukkig nieuwjaar gewenst vanuit het IIIe bestuur! Een nieuw decennium is aangebroken en ook binnen Amino hebben er een aantal vernieuwingen plaatsgevonden. Zo hebben we op de kamer nu een een fotomuur, een bierdopjesbak en heeft het commissiestrijdbord een make-over gekregen! Ook zal vanaf komende week de poolcompetitie van start gaan, waarbij iedereen uitgedaagd mag worden tot het een potje poolen om aan het einde van de periode er vandoor te gaan met de felbegeerde prijs en eeuwige roem!

Veel van deze ideeën en initiatieven kwamen uit de ideeënbox, aanwezig op de Aminokamer. Als jij ook nog zo’n fantastisch idee in je achterhoofd hebt rondspoken, maar nog geen moment hebt gevonden om dit aan te kaarten, laat hem hier dan zeker achter!

Natuurlijk zijn er nog genoeg dingen zoals van oud, en kun je ook dit nieuwe jaar weer evenveel leuke dingen om te doen, gezelligheid op de kamer en leerzame activiteiten verwachten! Ben je benieuwd wat er de komende weken bij Amino op de planning staat? Neem dan snel een kijkje bij “aankomende activiteiten”.

Op een mooi 2020 en heel veel liefs,

Het IIIe
Robin, Jip, Mertcan, Inge, Sacha, Nial en Donna