Opening halfjaarlijkse commissie inschrijvingen

Naast het bestuur dat Amino draaiende houdt, kent Amino momenteel negen commissies en drie werkgroepen. Deze commissies en werkgroepen organiseren de meeste activiteiten en diensten voor de vereniging! Ben je bijvoorbeeld dit jaar bij het Halloweenfeest geweest? Heb jij een nieuwe Aminotrui gekocht of je erg vermaakt tijdens de potje jeu de boules activiteit? Dat was allemaal niet mogelijk geweest zonder de vele commissies en werkgroepen!

Er zijn veel verschillende commissies/werkgroepen met elk een leuke naam passend bij hun thema, bijvoorbeeld de TipCie (borrelcommissie), de ImpresCie (journalistiek commissie) of de DiffuCie (de reiscommissie)! Klik hier voor een compleet overzicht van alle commissies, en hier voor een compleet overzicht van alle werkgroepen.

In een commissie/werkgroep zitten is erg leerzaam en ook enorm gezellig! Eens in de zoveel tijd zal je samen zitten om te overleggen over de volgende activiteit/dienst die je van plan bent om neer te zetten. Dit zal vaak gepaard gaan met gezellig samen eten en misschien een drankje achteraf. Je zorgt er met een groep voor dat er enorm vette activiteiten/diensten neergezet worden voor Amino!

Lijkt jou dit ook een enorm leuke ervaring? Schrijf je dan in via de Halfjaarlijkse commissie inschrijving via onderstaande link.