Partners

De Utrechtse Life Sciences Vereniging Amino (U.L.S.V. Amino) heeft samenwerkingsverbanden met verscheidene bedrijven en organisaties. Hieronder is een overzicht weergegeven van de huidige partners.

U.L.S.V. Amino staat altijd open voor nieuwe partners en samenwerkingsverbanden, zowel voor sponsoring of onderwijsgerelateerde zaken. Stuur een mail naar extern@ulsvamino.nl mocht u de mogelijkheden willen bespreken.

NVBMBNVBMB logo

De Nederlandse Vereniging voor Biochemie en Moleculaire Biologie (NVBMB) vertegenwoordigt sinds 1927 studenten en professionals die werkzaam zijn in de biochemie en moleculaire biologie. De NVBMB streeft er naar om de biochemie en moleculaire biologie te stimuleren door de dialoog tussen mensen in deze vakgebieden te bevorderen. Dit wordt bereikt door het organiseren van symposia en lezingen en het verstrekken van prijzen en beurzen, onder andere aan MSc studenten. Zo nomineert de NVBMB bijvoorbeeld een Speaker of the Year, een beroemde wetenschapper in de life sciences die wordt uitgenodigd om een aantal lezingen te geven bij Nederlandse universiteiten. Inmiddels heeft de NVBMB al meer dan 1000 leden, waarvan velen ook lid van Amino zijn!

https://nvbmb.kncv.nl/

NIBI

Missie: het NIBI zet biologie op de kaart!
Het Nederlands Instituut voor Biologie (NIBI) is de beroepsvereniging van ruim 5400 professionals in de biologie en levenswetenschappen. Het NIBI is een actieve, professionele organisatie met een duidelijk doel: het NIBI zet biologie op de kaart! Dat doet het NIBI op de volgende wijze:

Speerpunten

  1. Maakt het belang van biologie inzichtelijk
  2. Is de drijvende kracht in het biologische netwerk
  3. Verbindt biologen en bedrijven
  4. Zorgt voor bijblijven in de biologie
  5. Zet zich in voor betekenisvol biologieonderwijs
  6. Werkt aan biologische begripsontwikkeling van iedereen

BCF Career Event

Het BCF Career Event is een jaarlijks event waar talloze Life Science bedrijven en organisaties met een stand zich presenteren. Het is voor ons Life Science studenten heel erg interessant om te zien wat onze sector allemaal te bieden heeft en waar wij nou eigenlijk kunnen eindigen na onze studie. Dit jaar zal dit event plaatsvinden op 14 mei in het Beatrixgebouw. Kijk voor meer informatie op de activiteitenpagina.

Ouwe Dikke Dries

Café Ouwe Dikke Dries is één van de gezelligste eetcafé’s van Utrecht, met en ook nog eens heerlijk eten en vele lekkere biertjes. Hierom is het ook nog eens de stamkroeg van U.L.S.V. Amino, waar iedere 4e woensdag van de maand een gezellige borrel gehouden wordt!

DressMe

DressMe is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bedrukken van textiel en gadgets. Leden kunnen hier met korting producten als commissiekleding laten bedrukken.