Huidig bestuur

Amino wordt bestuurd door een parttime bestuur dat jaarlijks wisselt in september. Een nieuw bestuur presenteert dan bij installatie het beleid dat ze willen gaan voeren over het komende verenigingsjaar.

Bestuur III –  2019-2020

v.l.n.r. Nial van der Steeg, Inge Rothuis, Jip Manshande, Robin Pelle, Mertcan Yildirim, Sacha Reijers en Donna Schweizer

Het IIIe bestuur der U.L.S.V. Amino bestuurt onder de zinspreuk: “Concordia res parvae crescunt” en constitueert zich als volgt:

Voorzitter
Robin Pelle

Heyhoi, mijn naam is Robin Pelle en ik zal het komend jaar de voorzitter van de vereniging zijn. Wat mijn specifieke taken precies zijn, is soms lastig uit te leggen, maar uiteindelijk is mijn taak om het overzicht te houden en om ervoor te zorgen dat alles gebeurd. Klinkt alsof ik eigenlijks niks doe, maar niks is minder waar, al zeg ik het zelf ;). Ik ben veel op de kamer te vinden dus daar kan je me altijd aanspreken als je vragen hebt aan mij of over de vereniging. De uurtjes die ik overhoud besteed ik aan afspreken met vrienden, een goed feestje meepakken en zo hier en daar een filmpje/serie. Ik heb het volste vertrouwen erin dat het een topjaar gaat worden met iedereen binnen de vereniging!

Email: voorzitter@ulsvamino.nl

Secretaris
Jip Manshande

Hey, ik ben Jip Manshande en ben voor aankomend jaar de secretaris van Amino. Je kunt van mij veel mails verwachten, zo ontvang je bijvoorbeeld elke maand de nieuwsbrief van mij. Verder zijn een aantal van mijn hoofdtaken het notuleren van alle vergaderingen en het bijhouden van de ledenadministratie. Als ik naast mijn bestuurstaken tijd overhoud besteed ik die graag aan leuke dingen doen met vrienden (samen eten, uitgaan of een filmpje kijken ben ik altijd voor in). Ik heb ontzettend veel zin in komend verenigingsjaar en ben er zeker van dat we iets moois van gaan maken!

Email: secretaris@ulsvamino.nl


Penningmeester
Mertcan Yildirim

Hallo allemaal, mijn naam is Mertcan Yildirim. Ik hou ervan om muziek te luisteren, nieuwe dingen te leren en af te spreken met vrienden. Je kunt me gerust aanspreken om een gesprek te voeren over van alles en nog wat, vind ik alleen maar leuk en gezellig! Mijn kerntaken binnen het bestuur zijn het opstellen van de jaarbegroting, het controleren van de begrotingen van commissies en orde houden over de geldstromen binnen de vereniging. Ik zal met enorm veel passie komend jaar mezelf inzetten voor het soepel laten verlopen van de financiële zaken van onze mooie vereniging!

Email: penningmeester@ulsvamino.nl

Vicevoorzitter en commissaris externe betrekkingen
Inge Rothuis

Hey iedereen, mijn naam is Inge Rothuis en ik zal komend jaar de functie van vicevoorzitter en commissaris extern vervullen. Ik ben momenteel een tweedejaars MLS’ers. Ik ben dol op muziek, films en spelletjes. Ook ben ik vaak wel te vinden rond vrienden en ben ik altijd in voor een praatje. Mijn belangrijkste taken dit jaar bestaan uit het contact leggen met (nieuwe) bedrijven, zorgen voor sponsoring door bedrijven en zo zorgen dat er nog meer geld komt voor leuke activiteiten! Ik ga ontzettend mijn best doen om deze functie zo goed mogelijk uit te voeren en er een mooi verenigingsjaar van te maken!

Email: extern@ulsvamino.nl

Vicesecretaris en commissaris connecties
Sacha Reijers

Hoi allemaal, ik ben Sacha Reijers en ik zal komend jaar de functie van vicesecretaris en commissaris connecties uitvoeren. Momenteel zit ik in het derde jaar van de studie MLS. Ik zal dit jaar ervoor zorgen dat Amino contacten zal leggen en onderhouden met externe partijen die diensten kunnen leveren voor Amino. Met deze functie zal ik veel nieuwe mensen ontmoeten dus wees niet bang om mij aan te spreken, ik sta altijd open voor een leuk gesprek! Daarnaast zal ik een van de Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) van de vereniging zijn. Naast mijn studie zal je me vaak kunnen vinden op de tennisbaan of ergens dansend in de stad. Maar de meeste tijd zal ik natuurlijk doorbrengen op onze mooie verenigingskamer. Ik zal er dit jaar alles aan doen om mijn functie goed uit te voeren en om dit jaar onvergetelijk te maken!

Email: connecties@ulsvamino.nl

Vicepenningmeester en commissaris onderwijszaken
Nial van der Steeg

Hey allemaal, mijn naam is Nial van der Steeg en ben nu in mijn tweede jaar MLS aanbeland. Het komende jaar zal ik me met heel veel liefde inzetten voor de mooiste vereniging in Utrecht. Als vice penningmeester en commissaris onderwijs zal ik mij komend jaar vooral bezighouden met de het financiële welzijn van Amino en onderwijsgerelateerde activiteiten. Naast al deze serieuze dingen ben ik altijd in voor een praatje of andere gezelligheid. Dus je kan me altijd aanspreken of een discussie beginnen over welk eiwit nou het beste is.

Email: onderwijs@ulsvamino.nlCommissaris interne betrekkingen
Donna Schweizer

Hoi allemaal! Mijn naam is Donna Schweizer en ik ben voor komend jaar de commissaris interne betrekking binnen het derde bestuur. Ik houd mij vooral bezig met commissies en werkgroepen, activiteiten en met de kamer. Als je in een commissie of werkgroep zit of wilt zal je dus veel met mij te maken krijgen dit jaar. Ik ben vaak op de kamer te vinden, dus spreek mij vooral aan als je leuke ideeën hebt voor een activiteit of voor de kamer! Ik ben samen met Sacha BHVer voor de vereniging en samen met Mertcan vertrouwingspersoon. Ik heb er ontzettend veel zin in, en samen met de rest van het derde bestuur gaan we er een onvergetelijk jaar van maken!

Email: intern@ulsvamino.nl

Voor algemene vragen kunt u mailen naar: bestuur@ulsvamino.nl