Huidig bestuur

Amino wordt bestuurd door een parttime bestuur dat jaarlijks wisselt in september. Een nieuw bestuur presenteert dan bij installatie het beleid dat ze willen gaan voeren over het komende verenigingsjaar.

Bestuur III –  2019-2020

v.l.n.r. Nial van der Steeg, Inge Rothuis, Jip Manshande, Robin Pelle, Mertcan Yildirim, Sacha Reijers en Donna Schweizer

Het IIIe bestuur der U.L.S.V. Amino bestuurt onder de zinspreuk: “Concordia res parvae crescunt” en constitueert zich als volgt:

Voorzitter
Robin Pelle

Heey hoi, ik ben Robin Pelle, 20 jaar en tweedejaars MLS’er. Naast mijn studie ben ik vaak bezig met werk, vrienden en al het leuks wat U.L.S.V. Amino te bieden heeft. Zo ben ik vorig jaar begonnen met de gezelligheid van de TipCie, wat zich uitgebreid heeft tot meerdere commissies en werkgroepen. Het is dan ook niet heel erg gek dat je mijn dag weer goed kan maken met een speciaalbiertje. Ik kan ook een heel betoog houden wat mij ertoe zet om een bepaald speciaalbiertje wel of niet te kopen, maarja dat moet je dan maar een keer vragen.

Email: voorzitter@ulsvamino.nl


Secretaris
Jip Manshande

Hoi hoi, ik ben Jip Manshande, 21 jaar en zit nu in mijn derde jaar van MLS. In mijn vrije tijd doe ik niet aan sport, daar ben ik veel te lui voor, maar ik doe wel graag veel dingen met vrienden. Verder besteed ik ook overdreven veel werk en tijd aan Amino. Zo zit ik dit jaar in de EnerCie en de AlmanakCommissie en help ik soms ook nog een klein beetje mee aan de website. Je kunt mij blij maken met patat op brood, goede (maar ook slechte) woordgrappen en smeerkaas.

Email: secretaris@ulsvamino.nlPenningmeester
Mertcan Yildirim

Hee iedereen! Ik ben Mertcan Yildirim, 21 jaar oud en tweedejaars MLS’er. Als je zin hebt om een gesprek te voeren over welk eiwit het leukst is, welke kantine de lekkerste broodjes heeft of om gewoon lekker te klagen over dingen, dan ben ik je gesprekspartner! Naast studeren kijk ik Netflix, luister ik muziek en houd ik er ook van om een glaasje te drinken, natuurlijk met mate(n) ;).

Email: penningmeester@ulsvamino.nl
Vicevoorzitter en commissaris externe betrekkingen
Inge Rothuis

Hey iedereen, ik ben Inge Rothuis, 19 jaar, nu eerstejaars MLS’er en (geforceerde) foto’s zijn duidelijk mijn ding niet. Ik ben dol op muziek en heb eigenlijk ook bijna altijd wel mijn koptelefoon op als je me op de uni spot. Dat is vaak nog een lastige klus, omdat je me gemakkelijk over het hoofd ziet. Ik ben (vrijwel) altijd vrolijk en in voor een praatje. Sporten vind ik erg leuk (ik ben extreem fanatiek), maar ik kan ook genieten van een avondje films kijken.

Email: extern@ulsvamino.nl


Vicesecretaris en commissaris connecties
Sacha Reijers

Hoi allemaal, ik ben Sacha Reijers, 20 jaar en tweedejaars MLS’er. Naast mijn studie zal je me vaak kunnen vinden op de tennisbaan of ergens dansend in de stad. Daarnaast besteed ik veel tijd aan mijn vrienden, Netflix en natuurlijk Amino. Op dit moment ben ik actief in twee commissies, TipCie en DiffuCie, waar ik al enkele geweldige activiteiten georganiseerd heb. Dingen waar ik verder van hou zijn goede gesprekken, speciaalbiertjes en muziek. Stilstaan zal je mij in ieder geval niet vaak zien doen.

Email: connecties@ulsvamino.nl


Vicepenningmeester en commissaris onderwijszaken
Nial van der Steeg

Hey allemaal, ik ben Nial van der Steeg 18 jaar en nu 1e jaars MLS student en kom uit de metropool IJsselstein. Naast studeren, werken en andere ‘studiegerelateerde’ activiteiten sport ik sporadisch door een rondje ‘hard’ te lopen. Verder ben ik enthousiast over plantjes, diertjes en het eten/drinken daarvan. Mn levensmotto is niet voor niets: liefde voor diertjes en liefde voor biertjes. Verder hoop ik het komende jaar met heel veel liefde en inzet U.L.S.V Amino vooruit proberen te helpen ;-).

Email: onderwijs@ulsvamino.nl

Commissaris interne betrekkingen
Donna Schweizer

Hee! Ik ben Donna Schweizer, 19 jaar en zit nu in mijn eerste jaar MLS. Afgelopen jaar was ik de secretaris van de PrimeCie. De Nederlandse taal, en dan vooral de spelling daarvan, is totaal niet mijn ding (vraag maar aan Inge). Dus ik denk dat ik er de vereniging een grote  gunst mee bewijs dat ik volgend jaar als commissaris intern het notuleren achter mij kan laten. Naast studeren besteed ik mijn tijd aan vrienden, netflix, Amino (natuurlijk) en mijn bijbaantje.

Email: intern@ulsvamino.nl
Voor algemene vragen kunt u mailen naar: bestuur@ulsvamino.nl