Vertrouwenspersonen

U.L.S.V. Amino heeft drie vertrouwenspersonenen, Maxim, Donna en Mertcan. Bij deze personen kun je altijd aankloppen met vragen, problemen of als je gewoon ergens mee zit, zij zullen een luisterend oor voor je zijn.

Mertcan Yildirim

Hallo! Ik ben Mertcan en ik ben vertrouwenspersoon binnen Amino voor het collegejaar 19/20. Alles wat je met me deelt zal alleen tussen ons blijven en ik zal dit nooit met anderen delen. Als vertrouwenspersoon zal ik een aanspreekpunt zijn voor eventuele problemen die zich voordoen. Ik zal ten eerste een luisterend oor zijn en ten tweede mijn absolute best doen om je zo goed mogelijk te helpen. Mocht blijken dat ik je niet verder kan helpen met het probleem dan zal ik uitzoeken hoe er toch een oplossing gevonden kan worden door je in contact te brengen met iemand die je wel verder kunt helpen.

Donna Schweizer

Hoi! Ik ben Donna Schweizer en naast commissaris intern zal ik dit jaar ook een vertrouwenspersoon zijn binnen de vereniging. Dit houd in dat je altijd naar mij toe kan komen als je ergens mee zit, of gewoon even met iemand wilt praten over iets. Alles wat we dan bespreken is vertrouwelijk, en zal niet gedeeld worden met anderen.

Maxim Schalkwijk

Hey, ik ben Maxim. Ik ben de externe vertrouwenspersoon van Amino. Als externe vetrouwenspersoon ben ik er om je bij te staan waar je ook een probleem mee hebt. Ik zal mijn uiterste best doen om je bij te staan in het oplossen van het probleem. Of een luisterend oor bieden als je gewoon iets kwijt wil en daar met een medestudent over wilt praten. Natuurlijk ben ik er ook voor als je iets leuks wilt delen.