Voor bedrijven

De Utrechtse Life Sciences Vereniging Amino is een jonge vereniging opgericht voor Life Science georiënteerde studenten in Utrecht. U.L.S.V. Amino streeft naar het zo soepel en leuk mogelijk laten verlopen van de studietijd van MLS en Life Science georiënteerde studenten. Dit tracht de vereniging te bereiken door haar leden naast gezelligheidsactiviteiten ook onderwijsondersteuning, onderwijsverbreding en carrière gerichte activiteiten aan te bieden. Hierbij kan gedacht worden aan lezingen, symposia, workshops en verschillende diensten. 

Om de studenten te ondersteunen op een toekomstige carrière, brengt Amino graag verschillende bedrijven, stagemogelijkheden, en andere instanties onder de aandacht van haar leden. Maar ook voor extracurriculaire ontwikkeling of het vinden van een parttime baan, brengt Amino graag haar leden in contact met bedrijven. 

De mogelijkheden hiervoor lopen erg uit een, hieronder is een korte opsomming van alle dingen die Amino uw bedrijf kan leveren en hoe u in contact komt met onze leden.

  • Een of meerdere post(s) plaatsen op een van onze Social Media Platforms; Facebook, Instagram en LinkedIn.
  • Een advertentie in onze vacaturebank, zowel online te vinden als fysiek op onze verenigingskamer.
  • Een speciale oproep doen of advertentie plaatsen in onze maandelijkse nieuwsbrief What’s AmiNew? of ons verenigingsblad Het TranScript.
  • Vermeld worden als partner op onze website.
  • Het plaatsen van posters of flyers op de verenigingskamer.

Mocht u interesse hebben in het aangaan van een samenwerking met U.L.S.V. Amino, kunt u het beste contact opnemen met onze commissaris externe betrekkingen. We hopen in de toekomst een fijne samenwerking met u tegemoet te gaan.

Commissaris Externe Betrekkingen
Inge Rothuis
Extern@ulsvamino.nl